Kinderopvang

Zin in een leven lang spelen en leren!

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

Met onze Scandinavische basis, onze CARE-kernwaarden en onze medewerkers waar wij trots op zijn, maken wij als lerende organisatie het verschil in de kinderopvang. 

Norlandia kinderopvang biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Voorschoten, Wassenaar en Den Haag. Alle locaties zijn kindvriendelijk en veilig ingericht met gevarieerd spelmateriaal afgestemd op leeftijd en ontwikkeling. Zowel op de dagopvang als op de buitenschoolse volgen wij een vast dagprogramma, waardoor kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Hiermee groeit het zelfvertrouwen van kinderen en durven zij te gaan ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. 

Wij hebben aandacht voor ieder kind en stemmen af met ouders wat het kind nodig heeft, dat kan op emotioneel, sociaal en/of persoonlijk gebied zijn. Ieder kind is uniek. Daarnaast staan normen en waarden centraal en leren wij kinderen hoe je met elkaar omgaat wanneer je samen leeft in een groep.

In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen onze organisatie. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel. Hoe CARE in de praktijk werkt, vindt u in ons pedagogisch beleidsplan, die samen met deze aanvulling alle belangrijke informatie geeft.

Een ander onderdeel van Norlandia kinderopvang is de tussenschoolse opvang (TSO). Norlandia kinderopvang in Voorschoten biedt TSO aan voor 3 basisscholen in Voorschoten. Meer informatie over de TSO vindt u onder locaties Overblijven

Wilt u meer weten over een locatie bij u in de buurt, dan kunt dat vinden onder locaties. U kunt altijd de (assistent-) manager een mailtje sturen voor een bezoek aan de locatie. Wij geven u graag een rondleiding.
 
Inschrijven kan direct via deze website bij inschrijven. Heeft u vragen over uw inschrijving of andere vragen wat betreft planning, dan kunt u de afdeling plaatsing en planning telefonisch bereiken op 071-5791960 of per mail planning@norlandia.nl.

Wilt u eerst weten wat de kinderopvang nu echt kost? Dat kunt u berekenen door middel van onze rekentool

Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

 

 

 

 

 

 

alt

Algemene Voorwaarden

/resources/Mustafa.jpg

Tarieven

/resources/norlandia-barnehage.jpg