KINDEROPVANG

ZIN IN EEN LEVEN LANG SPELEN EN LEREN!

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

Norlandia kinderopvang biedt dagopvang en/of BSO in Voorschoten, Wassenaar en Den Haag. Alle locaties zijn kindvriendelijk en veilig ingericht met gevarieerd spelmateriaal afgestemd op leeftijd en ontwikkeling. Zowel op de dagopvang als de BSO volgen we een vast dagprogramma, waardoor kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Hiermee groeit het zelfvertrouwen van kinderen en durven zij te gaan ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. 

Wij hebben aandacht voor ieder kind en stemmen af met wat het kind nodig heeft, dat kan op emotioneel, sociaal en/of persoonlijk gebied zijn. Ieder kind is uniek. Daarnaast staan normen en waarden centraal en leren kinderen hoe je met elkaar omgaat wanneer je samen leeft in een groep.

In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen de organisatie. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel. Hoe CARE in de praktijk werkt vindt u in ons pedagogisch beleidsplan, die samen met deze aanvulling alle belangrijke informatie geeft.

Een ander onderdeel van Norlandia kinderopvang is de tussenschoolse opvang (TSO). Norlandia Voorschoten biedt TSO aan voor 3 basisscholen in Voorschoten. Meer informatie over de TSO vindt u onder locaties Overblijven

Wilt u meer weten over een locatie bij u in de buurt, dan kunt dat vinden onder locaties. U kunt altijd de (assistent-) manager een mailtje sturen voor een bezoek aan de locatie. Wij geven u graag een rondleiding.
 
Inschrijven kan direct via deze website bij inschrijven. Heeft u vragen over uw inschrijving of andere vragen wat betreft planning, dan kunt u de afdeling plaatsing en planning telefonisch bereiken op 071-5791960 of per mail planning@norlandia.nl.

Wilt u eerst weten wat de kinderopvang nu echt kost? Dan kunt u dat berekenen door middel van onze rekentool

Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar we elke dag weer voor zorgen.

 

Beoordeling Einde Kinderopvang

  

Beoordeling Start Kinderopvang

Onze locaties

 
 
Land

Area

Pedagogische visie/Kernwaarden/Ouders

konsern-verdier.jpg
Onze kernwaarden
Hverdagslykke.jpg
Onze ouders
 

Tarieven/Huisregels/Algemene Voorwaarden

C:\Users\10410service\Pictures\Mustafa.jpg
Tarieven
norlandia-barnehage.jpg
Huisregels
Hovedbilde_barnehage4.jpg
Algemene Voorwaarden